Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- عمران خان نسبت به نسل کشی مسلمانان در هند هشدار داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، نخست وزیر پاکستان ضمن محکوم کردن اقدامات تبعیض آمیز دولت هند در قبال مسلمانان گفت: پاکستان نسبت به نسل کشی مسلمانان در هند به جامعه جهانی هشدار می‌دهد.
"عمران خان" نخست وزیر پاکستان در توییتی اعلام کرد: جامعه جهانی باید قبل از اینکه رویکرد فاشیستی و ضداسلامی دولت هند به نسل کشی مسلمانان در این کشور منجر شود، برای توقف آن اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه افراط گرایان هندو موسوم به "آر اس اس" برای ایجاد هرج و مرج و کشتار مسلمانان دست به هرکاری خواهند زد افزود: سکوت جامعه جهانی در قبال رویکرد ضداسلامی دولت هند به منزله همدستی آن‌ها با افراط گرایان است.
وی همچنین روز پنجشنبه طی مصاحبه‌ای ضمن انتقاد از تصویب قوانین تبعیض آمیز در هند اعلام کرد: دولت هند در حالی مدعی سکولار بودن است که به صورت آشکارا مسلمانان را تحت فشار قرار داده است.
گفتنی است اخیر هند با تصویب قانونی تصمیم گرفته است به تمام مهاجرین خارجی که 6 سال از اقامت آنها در هند می گذرد تابعیت بدهد و تنها شرطی که پیش روی آنها قرار دارد این است که مسلمان نباشند.
این تصمیم هند اعتراضات بسیاری را به همراه داشته است و بسیاری از مردم این کشور علیه حکومت دهلی نو دست به تظاهرات زده‌اند.

هند بدنبال به حاشیه کشیدن مسلمانان است
نخست وزیر پاکستان با اشاره به تصویب قوانین بازنگری تابعیت در هند اعلام کرد: این قوانین تنها برای به حاشیه کشیدن مسلمانان است.
به گزارش اکسپرس نیوز، «عمران خان» نخست وزیر پاکستان ضمن انتقاد از تصویب قوانین تبعیض مذهبی در هند اعلام کرد: دولت هند در حالی مدعی سکولار بودن است که به صورت آشکارا مسلمانان را تحت فشار قرار داده است.
وی تصریح کرد: قانون بازنگری تابعیت علیه مسلمانان تصویب شده و باعث می شود آنها در جامعه کاملا به حاشیه کشیده شوند.
عمران خان گفت: قانونی که به صورت آشکارا فقط جامعه اسلامی را هدف قرار می دهد نشان دهنده تعصب حکمرانان هندو مذهب است.
نخست وزیر پاکستان با اشاره به مساله کشمیر اظهار داشت: مردم جهان وضعیت وخیم مسلمانان کشمیری را فراموش نخواهند کرد، هند حدود 5 ماه است در کشمیر حکومت نظامی اعلام کرده است.
وی تاکید کرد: وضعیت کنونی مسلمانان هند مهر تائیدی است بر عملکرد بینانگذاران پاکستان که با درک صحیح شرایط به این نتیجه رسیدند مسلمانان و هندوها نمی توانند در کنار هم زندگی کنند.
عمران خان گفت: تلاش های محمد علی جناح تاثیرات شگرفی در سراسر جهان به همراه داشت و باعث استقلال پاکستان از هند شد.

ابراز نگرانی سازمان همکاری اسلامی از لایحه شهروندی هند
سازمان همکاری اسلامی با صدور بیانیه ای از تاثیر لایحه جنجالی شهروندی هند بر وضعیت اقلیت مسلمانان هند ابراز نگرانی کرد.
دراین بیانیه که در تارنمای سازمان همکاری اسلامی منتشر شده آمده است: این سازمان نگرانی خود را از تحولات اخیر مربوط به موضوع حقوق شهروندی و پرونده مسجد بابری درهند بیان می کند.
این سازمان دربیانیه مکتوب خود خواستار اطمینان یافتن از امنیت اقلیت مسلمان و محافظت از اماکن مقدس اسلامی در هند شده است.
دیوان عالی هند در ماه نوامبر سال جاری میلادی با صدور حکمی مسجد بابری را برای ساخت یک معبد به هندوها واگذار کرد. طبق این گزارش ساخت این مسجد به قرن 16 میلادی بازمی گردد.
سازمان همکاری اسلامی دراین بیانیه با اشاره به اینکه از نزدیک تحولات اخیر را در هند دنبال می کند، افزود: این سازمان باردیگر براهمیت اساسی در حفظ اصول و تعهدات مندرج در منشور سازمان ملل و میثاق های بین المللی مبنی بر تضمین حقوق اقلیت ها بدون اعمال هر گونه تبعیض تاکید می کند.
این بلوک اسلامی دربیانیه خود هشدار داد: هر اقدامی بر خلاف این اصول و تعهدات ممکن است منجر به "تنش های بیشتر" شود، همچنین ممکن است "پیامدهای جدی" بر صلح و امنیت در سراسر منطقه داشته باشد.

ادامه اعتراضات به قانون جدید شهروندی در هند
به گزارش شبکه خبری فرانس24 ، مسلمانان و هندوهای هند در تظاهراتی متحد به قانون جدید شهروندی این کشور اعتراض کردند. مسلمانان ، هندوها و پارسیان دیشب در شهر بنگلور در جنوب هند به صورت متحد مخالفت خود را با قانون جدید شهروندی اعلام کردند، قانونی تبعیض آمیز برضد مسلمانان.

تشدید تدابیر امنیتی در هند
همزمان با ادامه اعتراضات عمومی به قانون جدید شهروندی در هند، دولت این کشور تدابیر امنیتی را تشدید کرده و قصد دارد راهپیمایی‌هایی را در حمایت از این قانون سازماندهی کند.
در حالی که اعتراضات سراسری در هند علیه قانون جنجالی شهروندی در این کشور همچنان ادامه دارد، دولت هند تدابیر امنیتی تازه‌ای برای آرام کردن اعتراضات عمومی در دستور کار قرار داده است.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، دولت هند اینترنت را در بخش‌هایی دیگر از این کشور قطع کرده است. همزمان حزب حاکم هند قرار است راهپیمایی‌هایی را در حمایت از این قانون، سازماندهی کند.
یک منبع در وزارت کشور هند به این خبرگزاری گفته است که انتظار می‌رود تمام نیروهای امنیتی در روز کریسمس و یک هفته تعطیلات پس از آن، همچنان در محل خدمت خود حاضر باشند.
یک مقام ارشد امنیتی در این مورد گفته است: «می‌خواهیم پلیس از گسترش خشونت جلوگیری کند، اما در عین حال می‌دانیم که این احتمال وجود دارد که اوضاع از کنترل خارج شود، به همین دلیل نیروهای شبه نظامی در بازارها و محوطه‌های عمومی مستقر خواهند بود.»
در حال حاضر دستکم 20 تظاهرات تازه علیه قانون شهروندی در شهرهای مختلف هند برنامه‌ریزی شده است. این قانون که با هدف اعطای سریع شهروندی به پناهجویان سه کشور افغانستان، بنگلادش و پاکستان وضع شده، از سوی بسیاری از منتقدان گامی در جهت منزوی کردن اسلام در هند توصیف شده است.
بر اساس این قانون، تابعیت هندی تنها به آن دسته از پناهجویانی اعطا می‌شود که هند، پارسی، سیک، بودایی، جینی یا مسیحی باشند و تا پیش از سال 2015 وارد هند شده باشند. منتقدان می‌گویند دولت هند به دلیل گرایش‌های ضداسلامی، پناهجویان مسلمان را از این قانون مستثنا کرده، اما دهلی نو مدعی است که این اقلیت‌ها در کشورهای خود که اکثریتی مسلمان دارند در خطر هستند و به همین دلیل از امتیاز دریافت تابعیت برخوردار می‌شوند.
بر اساس اعلام منابع محلی، از ابتدای اعتراضات عمومی علیه قانون شهروندی، تاکنون دستکم 26 نفر کشته و صدها نفر بازداشت شده‌اند.
دیدبان حقوق بشر که در نیویورک مستقر است، اقدامات پلیس علیه معترضان را مورد انتقاد قرار داده و از نیروهای امنیتی هند خواسته از استفاده نابجا از زور و گلوله جنگی علیه اعتراضات، خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۲۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار/ این دو موبایل دیگر بروزرسانی دریافت نخواهند کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش زومیت، گوشی‌های وان پلاس ۸ و وان پلاس ۸ پرو که در سال ۲۰۲۰ معرفی شده بودند، به پایان چرخه‌ی عمر خود رسیدند. وان پلاس وعده داده بود که برای این گوشی‌ها سه سال به‌روزرسانی اندروید و چهار سال به‌روزرسانی امنیتی منتشر خواهد کرد.

طبق بیانیه‌ی رسمی، آخرین به‌روزرسانی وان پلاس ۸ دارای وصله‌ی امنیتی آوریل ۲۰۲۴ (فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳) است و OxygenOS 13.1.0.587 را برای کاربران به‌ارمغان می‌آورد. جدیدترین به‌روزرسانی گوشی وان پلاس ثبات و امنیت دستگاه را افزایش می‌دهد. به‌روزرسانی دردسترس کاربران هندی قرار گرفته است و به‌مرور برای سایر مناطق منتشر خواهد شد.

از مشخصات وان پلاس ۸ می‌توان به صفحه‌نمایش اولد ۹۰ هرتزی، پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۶۵، دوربین اصلی و سلفی ۴۸ و ۱۶ مگاپیکسلی، باتری ۴٬۳۰۰ میلی‌آمپرساعتی و شارژ سریع ۳۰ واتی اشاره کرد. قیمت گوشی مذکور در زمان عرضه حدود ۷۵۰ دلار اعلام شده بود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899416

دیگر خبرها

  • استقبال دانشجویان از نخستین تور شهروندی عمران و پیشرفت شهرداری شیراز
  • تشدید مجازات قاچاق اسلحه و مهمات
  • تشدید موج اعتراضات علیه رژیم صهیونیستی در دوسالانه هنر ونیز
  • زندان را به سازش با کسانی که پاکستان را به بندکشیدند،ترجیح می‌دهم
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان
  • خوش‌بینی پاکستان درباره تکمیل خط‌ لوله گاز با ایران به‌رغم هشدار آمریکا
  • هشدار/ این دو موبایل دیگر بروزرسانی دریافت نخواهند کرد
  • اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • اتخاذ تدابیر امنیتی و انتظامی جهت برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران