Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس بین الملل خرداد _ محمد محمدی :همان‌قدر که دونالد ترامپ تمام قوایش را برای رشته کردن تمام پنبه‌هایش به کار گرفته است، همان‌قدر هم جو بایدن دارد از گاف‌ها و رشته‌های ترامپ پنبه‌ای برای خود به هم می‌زند. 
به گزارش خرداد ،ترامپ به جای تسلی دادن مردم معترض به قتل جورج فلوید و ارائه مرهمی برای درد و زخم آن‌ها، ترجیح داد از قوه قهریه و نیروهای نظامی در میدان استفاده کند و رو در روی معترضان بایستد و صف‌هایی از نیروهای نظامی ایالتی را مقابل آن‌ها بچیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
ترامپ تلاش کرد از قدرت و سمبه پر زور خود استفاده کند. این رفتار و واکنش‌های تند و نمک ریختن ترامپ بر زخم‌های جامعه، در دست و پنجه نرم کردن مردم آمریکا با شیوع و بحران کرونا و ناپایداری‌های اقتصادی بعد از این بحران نیز سابقه داشت. به نظر می‌رسد ترامپ به عمد در حال خلق وضعیتی بینابینی در میان دو قطب نظم و سامان اجتماعی و آشوب و هرج و مرجی که او مدت مدیدی است به وجود آورده قرار دارد و البته کسی نمی‌داند او از این آشفتگی چه سود و بهره‌ای می‌برد.
تا امروز کمپین انتخاباتی نامزد ۷۷ساله دموکرات‌ها یعنی جو بایدن از عملکردهای ترامپ استقبال کرده است جرا که فرصت مناسبی به بایدن می‌دهد تا خود را فردی بهتر و مصلح‌تر از ترامپ معرفی کند. همچنین بایدن خود را پلی معرفی کرده است که با گذر از او می‌توان به نسل جدیدی از دموکرات‌ها رسید که چندان هم به مسیرهای سنتی و قدیمی به منظور بیرون کردن ترامپ از کاخ سفید معتقد نیستند. ناگهان اوضاع و احوال بحرانی سیاسی این فرصت بی‌نظیر را نصیب دموکرات‌ها کرد تا بیشترین بهره در رقابت‌های انتخاباتی را ببرند. بایدن این فرصت را هدر نداد و روز سه‌شنبه خود را نماد عدالت‌طلبی و آرامش اجتماعی و نیز نماد مبارزه با تبعیض و نژادپرستی معرفی کرد. 
سابق بر این کمپین‌های انتخاباتی هر دو نامزد با تمام قوا در حال رصد اتفاقات روز داخلی بودند و خود را برای واکنش سریع و کارامد به هر اتفاقی آماده می‌کردند. حالا مرگ جورج فلوید و معادلاتی که پس از مرگ او رخ داد تمام معیارهای انتخابات آمریکا را از این به بعد تغییر داد. کمپین ترامپ می‌تواند اوضاع را این‌گونه توجیه کند که او رییس‌جمهور مستقر است و باید به هر قیمتی آرامش جامعه و کشور را در قبال آشفتگی، ترس، هرج و مرج و رنج‌های عمومی حفظ کند و علاوه بر آن ترامپ وظیفه دارد شرایط جامعه را تا نوامبر و زمان برگزاری انتخابات به حالت عادی بازگرداند. این ترفند و روشی است که سابق بر این توسط جمهوری‌خواهان دیگری مانند ریچارد نیکسون، رونالد ریگان و جورج هربرت بوش با نام "نظم و قانون” به کار گرفته شده بود.
شرایط برای بایدن و فائق آمدن او بر ترامپ و تبدیل ترامپ به یک رییس‌جمهور یک دوره‌ای دیگر پیچیده است. بایدن نیازمند جمع‌آوری تمام صداهای مخالف ترامپ در سمت خود است. چالش بایدن پیدا کردن جایگاه درستی بین تهمت هرج و مرج طلبی و تشویق جامعه به آشوب و نیز تهمت محافظه‌کاری و خالی کردن پشت مردم معترض است. اگر بایدن بتواند در نقطه درستی بین این اتهام بایستد کار برای ترامپ بسیار سخت خواهد کرد. اتفاقی که قطعی است و راه فراری برای آن باقی نمانده است، پیامدهای این اعتراضات سراسری در آمریکا برای روزهای اوج انتخابات است. 
دور از ذهن نیست که موضع‌گیری درست در قبال این اتفاقات رییس‌جمهور بعدی را روانه کاخ سفید کند.
برچسب ها: انتخابات ، آمریکا ، انتخابات

منبع: خرداد

کلیدواژه: انتخابات آمریکا انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۲۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

شبکه آمریکایی «سی ان ان» جزئیات تماس اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی را فاش کرد.

به گزارش ایسنا، این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این ۲ منبع گزارش دادند که «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد».

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود».

افراد مطلع از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رئیس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد».

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی از شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین ۲ حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رئیس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست».

۲ مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد».

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت که آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد».

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • خطر اعتراضات دانشجویی آمریکا بیخ گوش بایدن
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • اعتراضات دانشجویی؛ واقعیت آمریکا بدون روتوش
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام