Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان و دانش‌آموزان هندی در اعتراض به طرح جدید دولت هند برای کوتاه شدن زمان خدمت و بازنشستگی بدون مزایا در ارتش، با آتش زدن خط آهن و نشستن روی ریل‌ها، رفت و آمد قطارها را مختل کردند.

به گزارش روز پنجشنبه ایران اکونومیست از تلویزیون دهلی، اعتراضات علیه آگنیپات، طرح جدید دولت هند برای استخدام در نیروهای مسلح، امروز به خشونت کشیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متقاضیان پیوستن به ارتش، برای دومین روز متوالی خطوط راه آهن و جاده را در چندین بخش از ایالت بیهار مختل کردند. قطارها به آتش کشیده شدند، شیشه های اتوبوس ها شکسته شد و جوانان خشمگینی که خواستار لغو طرح جدید بودند به رهگذران، از جمله یکی از اعضای حزب حاکم بی جی پی BJP، سنگ پرتاب کردند. اعتراضات خشونت آمیز اکنون در چندین ایالت در سراسر هند گسترش یافته است.

مقامات راه آهن مرکزی شرق هند گفته اند مجبور به لغو حرکت ۲۲ قطار شده اند و پنج قطار بعد از چند ایستگاه متوقف شدند.

معترضان شیشه‌های قطار سریع السیر بین شهری را در ایستگاه راه‌آهن بابوا شکستند و یک اتوبوس را به آتش کشیدند. آنها با در دست داشتن بنری که روی آن نوشته شده بود «عاشقان ارتش هند» شعارهایی علیه طرح جدید استخدام سر دادند.

در ناوادا، خودروی آرونا دوی از اعضای حزب حاکم که در راه دادگاه بود، مورد حمله معترضان قرار گرفت، آنها به سمت ماشین او سنگ پرتاب کردند و پنج نفر از جمله این عضو مجلس مجروح شدند. دفتر حزبی در ناوادا نیز تخریب شد.

دوی به خبرنگاران گفت: معترضان با دیدن پرچمی که روی ماشین من نصب شده بود، تحریک شدند و آن را پاره کردند، راننده من، دو محافظ امنیتی و دو کارمند شخصی دفترم، مجروح شده اند. 

در ایستگاه راه‌آهن در آرِرا، پلیس مجبور شد برای متفرق کردن جمعیت عظیمی از معترضان که به سمت پلیس سنگ پرتاب کردند، به گلوله‌های گاز اشک‌آور متوسل شود. تصاویر نشان می‌داد که کارکنان راه‌آهن از کپسول‌های آتش‌نشانی برای خاموش کردن آتش ناشی از پرتاب وسایل آتش زا روی ریل استفاده می‌کنند.

در جهان آباد، دانش آموزان با پرتاب سنگ چندین نفر را مجروح کردند، از جمله پلیس هایی که آنها را بدرقه کردند تا ریل های راه آهن را که برای مختل کردن حرکت قطارها در آن اردو زده بودند را ترک کنند. تصاویری از ایستگاه راه آهن، پلیس و دانشجویان معترض را نشان می داد که به سمت یکدیگر سنگ پرتاب می کردند و پلیس اسلحه خود را به سمت معترضان نشانه رفت تا آنها را بترسانند.

در ناوادا، گروهی از مردان جوان در یک خیابان که مسیر رفت و آمد عمومی است، لاستیک‌ آتش زدند و با سردادن شعارهایی خواستار عقب‌نشینی دولت هند از این طرح شدند. آنها مسیرهای راه آهن را در ایستگاه ناوادا مسدود کردند و وسایلی از جمله لاستیک را در مسیر به آتش کشیدند. تصاویری از محل نشان می‌دهد که این جمعیت به اموال راه‌آهن آسیب می‌رسانند و علیه نخست وزیر هند شعار می دهند. 

در سحرسا، دانش‌آموزان به سمت ایستگاه راه‌آهن هجوم آوردند و هنگامی که پلیس سعی کرد آنها را متفرق کند به سوی پلیس، سنگ پرتاب کردند، تظاهرات از چندین منطقه همسایه اوتار پرادش نیز گزارش شده است. دیروز تظاهراتی در مظفرپور و بیهار آغاز شد

آگنیپات، نام طرحی جدید از سوی دولت هند برای استخدام نیروی ارتش است که استخدام جوانان را به صورت قراردادی برای یک دوره چهار ساله و به دنبال آن بازنشستگی اجباری برای اکثر افراد، بدون انعام و مزایای بازنشستگی پیشنهاد می کند. هدف طرح استخدام جدید، کاهش حقوق و دستمزدهای ارتش و حقوق بازنشستگی دولت و آزادسازی بودجه برای تهیه تسلیحات جدید است. معترضان می پرسند که پس از چهار سال چه خواهند کرد؟

بر اساس این طرح، حدود ۴۵۰۰۰ نفر بین ۱۷.۵ سال تا ۲۱ سال برای یک دوره چهار ساله به ارتش معرفی خواهند شد. در این مدت، حقوق ماهیانه بین ۳۰۰۰۰ تا ۴۰۰۰۰ روپیه به اضافه کمک هزینه به آنها پرداخت خواهد شد، آنها همچنین از مزایای پزشکی و بیمه ای برخوردار خواهند شد.

پس از چهار سال، تنها ۲۵ درصد از این سربازان ابقا خواهند شد و به مدت ۱۵ سال کامل در رده های غیرافسری خدمت خواهند کرد، مابقی با بسته ای بین ۱۱ تا ۱۲ میلیون روپیه مرخص می شوند اما واجد شرایط مزایای بازنشستگی نخواهند بود.

بر اساس سیستم قدیمی ارتش، جوانان ۱۶.۵ تا ۲۱ ساله برای حداقل ۱۵ سال خدمت انتخاب می شدند و پس از بازنشستگی، مستمری دریافت می کردند.

این سیاست جدید انتقادات و پرسش‌هایی را از سوی چندین بخش، از جمله بخشی از کهنه‌سربازان، برانگیخته است. منتقدان استدلال کرده اند که یک دوره چهار ساله به روحیه جنگندگی در صفوف ضربه می زند و آنها را ریسک گریز می کند.

در میان کهنه سربازان، سرلشکر بی اس دانوآ (بازنشسته) در توییتی نوشت: «دو توصیه جدی به سیاست استخدامی که به تازگی برای نیروهای مسلح اعلام شده است؛ الف. افزایش دوره خدمت سربازان جدید به حداقل هفت سال، ب. حفظ نیروهای مسلح برای کسانی که مایلند حداقل ۵۰ درصد بیشتر خدمت کنند.»

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ارتش هند

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ارتش هند ایستگاه راه آهن سنگ پرتاب کردند دولت هند چهار سال طرح جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۱۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز اعتراضات سراسری در جهان؛ معترضان در ژاپن به میدان آمدند (فیلم)
  • برای خواب خوب مقررات بگذارید
  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • استخدام دانشجویان دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش/جزییات طرح راتبه معلمی
  • تخریب پل سید کلاته رامیان رفت و آمد را مختل کرد
  • امدادرسانی ارتش به دانش آموزان کنکوری در سیلاب
  • انتقال دانش آموزان مناطق مرزی خراسان جنوبی با خودروهای ارتش به محل آزمون کنکور
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • ادعای رلوو: منچستریونایتد علاقه‌مند به استخدام ژاوی بود!
  • کانادایی‌ها به دنبال استخدام سولسشایر